dimsoul και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: capt-dim στις Σεπτέμβριος 28, 2016, 15:44:22 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το Tudor δεν άρχισε τα παράπονα ακόμα?
Παράθεση από: gkblues στις Σεπτέμβριος 28, 2016, 08:59:33 πμΚαλημερες σε ολους....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΩραίος Γιώργο! Και ωραίο ρολόι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημερες σε ολους....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Andreas_el στις Σεπτέμβριος 28, 2016, 13:05:56 μμΚαλησπέρα! Ωραία ρολόγια σήμερα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αξιόλογο το συγκεκριμένο ρολογάκι
Καλησπέρα! Ωραία ρολόγια σήμερα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα ! Χτες το βραδυ φορεσα. . . (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιώργο αυτό δεν έχει pattern, μήπως μου το πουλάς?
imag
Παράθεση από: Svl στις Σεπτέμβριος 28, 2016, 17:11:59 μμimagΦανταστικός!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.