0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Βost στις Σεπτέμβριος 21, 2016, 13:10:11 μμΚαλημέρες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αλεκαρα ωραιο!
Καλημέρες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Giorgos_I στις Σεπτέμβριος 21, 2016, 15:24:52 μμ...και το βράδυ, το dress ( που φωνάζει -Θελω λουράκι ). κανονικα ,εκτος απο τις στιγμες που εισαι στη θαλασσα, μονο το ρολεξ επρεπε να φοραςτιποτε αλλο
...και το βράδυ, το dress ( που φωνάζει -Θελω λουράκι ).
Παράθεση από: xrhstosaa στις Σεπτέμβριος 21, 2016, 14:56:09 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Σεπτέμβριος 21, 2016, 13:58:42 μμ... σήμερα το πρωί την ώρα που πάω να βάλω το Tudor ακούω μια φωνή ... γεμάτη απελπισία ... Καλα εκανες Δημητρη, κριμα να μενει παραπονεμενο Πολυ μου αρεσει το mmαφού σου αρέσει πολύ το mm ... άλλη μια φωτο για τον φίλο μου .....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) .... σας ευχαριστώ όλους .... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Γιώργο προς το παρών το mm δεν κινδυνεύει ....
Παράθεση από: capt-dim στις Σεπτέμβριος 21, 2016, 13:58:42 μμ... σήμερα το πρωί την ώρα που πάω να βάλω το Tudor ακούω μια φωνή ... γεμάτη απελπισία ... Καλα εκανες Δημητρη, κριμα να μενει παραπονεμενο Πολυ μου αρεσει το mm
... σήμερα το πρωί την ώρα που πάω να βάλω το Tudor ακούω μια φωνή ... γεμάτη απελπισία ...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
post a pictureΚαλησπερα σε ολους
Παράθεση από: xrhstosaa στις Σεπτέμβριος 21, 2016, 20:21:15 μμpost a pictureΚαλησπερα σε ολουςΥπέροχο....!
Παράθεση από: carl στις Σεπτέμβριος 21, 2016, 15:47:14 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑγαπημένο Παναγιώτη...! Να το χαίρεσαι
Παράθεση από: Βost στις Σεπτέμβριος 21, 2016, 21:24:18 μμΠαράθεση από: xrhstosaa στις Σεπτέμβριος 21, 2016, 20:21:15 μμpost a pictureΚαλησπερα σε ολουςΥπέροχο....!+1000
Παράθεση από: xrhstosaa στις Σεπτέμβριος 21, 2016, 20:21:15 μμpost a pictureΚαλησπερα σε ολουςΕχεις ΑΚΟΜΑ τον μπρασελε του φορεμενο??
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.