0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Γεγονός, ΑΛΛΑΞΑΝΕ Τώρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Και Tudor? Ωραίο!Ας βάλω κάτι άλλο για το απόγευμα
Είναι.... ιδιαίτερο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Βρήκα και τον ..παππού του...Coming soon
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: xrhstosaa στις Σεπτέμβριος 20, 2016, 12:39:14 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 20, 2016, 09:31:06 πμΠαράθεση από: xrhstosaa στις Σεπτέμβριος 19, 2016, 23:31:24 μμhow to capture screenΩραίος Καλημέρα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημερα Νικολα, σε ευχαριστωΥπεροχο με την κεραμικη!Εξαιρετικοί και οι δύο σας κύριοι...! Την Καλημέρα μου
Παράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 20, 2016, 09:31:06 πμΠαράθεση από: xrhstosaa στις Σεπτέμβριος 19, 2016, 23:31:24 μμhow to capture screenΩραίος Καλημέρα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημερα Νικολα, σε ευχαριστωΥπεροχο με την κεραμικη!
Παράθεση από: xrhstosaa στις Σεπτέμβριος 19, 2016, 23:31:24 μμhow to capture screenΩραίος Καλημέρα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
how to capture screen
screen capture freeware
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.