TATAR, Wolf-, stelios029 και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Sometimes all you need is a true classic...! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: capt-dim στις Σεπτέμβριος 18, 2016, 19:08:29 μμΑυτά είναι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ΚαλησπέραSent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: unbreakable στις Σεπτέμβριος 18, 2016, 16:38:11 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ΚαλησπέραSent from my iPhone using TapatalkΕχεις μια ταση για total black ρολογια ή μου φαινεται??
Παράθεση από: Βost στις Σεπτέμβριος 18, 2016, 14:19:04 μμSometimes all you need is a true classic...! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Όσο δε μου αρέσει αυτό το ρολόι ρε μπαγάσα, όποτε το βάζεις με κάνεις και κολλάω στην φωτογραφία!
Παράθεση από: Vagelis? στις Σεπτέμβριος 18, 2016, 19:10:25 μμΠαράθεση από: Βost στις Σεπτέμβριος 18, 2016, 14:19:04 μμSometimes all you need is a true classic...! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Όσο δε μου αρέσει αυτό το ρολόι ρε μπαγάσα, όποτε το βάζεις με κάνεις και κολλάω στην φωτογραφία!Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και όποιος θέλει να το πάρει να το κάνει, γιατί είναι μια σίγουρα καλή αγορά....απο το 1985 μέχρι και σήμερα...! Να σαι καλά ρε Βαγγέλη...! Είναι ιδιαίτερο ρολόι.... Και το φοράω εδώ και μέρες με αφορμή ένα φίλο που με ρώτησε σχετικά με το ρολόι που θεωρώ το κλασσικότερο στην κατοχή μου...! Η πιο σταθερή επιλογή ρολογιού σε άτομα που έχουν συνεχή επαφή με το νερό..!
Παράθεση από: capt-dim στις Σεπτέμβριος 18, 2016, 19:08:29 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 18, 2016, 19:09:41 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Σεπτέμβριος 18, 2016, 19:08:29 μμΑυτά είναι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Βούτα το!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.