0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: STF στις Σεπτέμβριος 14, 2016, 11:52:13 πμKαταπληκτικό ρολόι + λουρί! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 14, 2016, 13:24:05 μμΠαράθεση από: STF στις Σεπτέμβριος 14, 2016, 11:52:13 πμKαταπληκτικό ρολόι + λουρί! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το λουρί Νικόλα δεν προορίζετσι για αυτό το ρολόι, καθώς είναι 24άρι και το Citizen θέλει 23άρι. Δεν άντεχα όμως άλλο να το βλέπω να κάθεται, άσε που ανυπομονούσα να δω τι κάνει και από χρονομετρία!Περιμένω κάτι εξαιρετικό σε λουρί (ελπίζω) από Diavolic. Όταν έρθει θα σας το δείξω!Στάλθηκε από συσκευή τηλεπικοινωνίας
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Στάλθηκε από συσκευή τηλεπικοινωνίας
Καλημερες(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK iPhone
Κσλημέρα συνάδελφοι!Σήμερα είμαι άυπνος, αφού ο μικρός μας μέχρι τις 02.00 είχε κέφια για ξενύχτι κι εγώ έπρεπε να είμαι στις 04.00 στο αεροδρόμιο για να πετάξω προς Κω με τελικό προορισμό 'μέσω καραβιού- τη Κάλυμνο.Η ώρα έχει πάει 05.00 και είμαστε μέσα στο Airbus 320 περιμένωντας τα επόμενα 15 λεπτά για να πετάξουμε.Η ώρα έχει πάρι 07.00 και έχω φτάσει ήδη στη πόλη της Κω για να αφήσω κάποια από τα πράγματά μου στο ξενοδοχείο.Στη Κάλυμνο πλέον από τις 08.50. Τελείωσα με τις εδώ επισκέψεις, η ώρα έχει πάει κιόλας 11.30 κι έχω μισή ωρίτσα να πιώ ένα σύντομο καφεδάκι μέχρι να πάρω το καραβάκι των 12.15 για να επιστρέψω στη Κω.......και ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο... είναι η γυναίκα μου: "Στέφανε, έχεις νέες αφίξεις από Σιγκαπούρη, παρέλαβα ένα συστημένο δεματάκι!!! Στάλθηκε από συσκευή τηλεπικοινωνίας
Παράθεση από: STF στις Σεπτέμβριος 14, 2016, 11:52:13 πμΚσλημέρα συνάδελφοι!Σήμερα είμαι άυπνος, αφού ο μικρός μας μέχρι τις 02.00 είχε κέφια για ξενύχτι κι εγώ έπρεπε να είμαι στις 04.00 στο αεροδρόμιο για να πετάξω προς Κω με τελικό προορισμό 'μέσω καραβιού- τη Κάλυμνο.Η ώρα έχει πάει 05.00 και είμαστε μέσα στο Airbus 320 περιμένωντας τα επόμενα 15 λεπτά για να πετάξουμε.Η ώρα έχει πάρι 07.00 και έχω φτάσει ήδη στη πόλη της Κω για να αφήσω κάποια από τα πράγματά μου στο ξενοδοχείο.Στη Κάλυμνο πλέον από τις 08.50. Τελείωσα με τις εδώ επισκέψεις, η ώρα έχει πάει κιόλας 11.30 κι έχω μισή ωρίτσα να πιώ ένα σύντομο καφεδάκι μέχρι να πάρω το καραβάκι των 12.15 για να επιστρέψω στη Κω.......και ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο... είναι η γυναίκα μου: "Στέφανε, έχεις νέες αφίξεις από Σιγκαπούρη, παρέλαβα ένα συστημένο δεματάκι!!! Στάλθηκε από συσκευή τηλεπικοινωνίαςΕξαιρετικο ρολοι! Απιθανες φωτό!Αφού εισαι Κάλυμνο να φας και από το φοβερό γαλακτομπούρεκο στο λιμάνι!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.