0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eisenberg στις Σεπτέμβριος 09, 2016, 15:46:38 μμΠαράθεση από: georgefl74 στις Σεπτέμβριος 09, 2016, 15:18:47 μμSensei με απογοητεύεις, τι Swiss made είναι αυτά; Εγώ έλεγα θα έχεις σετ Akira eikosha (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στα εργαλεία ειναι πολυ καλοί οι Ελβετοί,πίστεψε με!Στα ρολόγια πάσχουν Sent from my iPad using Tapatalkμονο για κανα τυρι ή για καμια σοκολατα είναι οι ελβετοι
Παράθεση από: georgefl74 στις Σεπτέμβριος 09, 2016, 15:18:47 μμSensei με απογοητεύεις, τι Swiss made είναι αυτά; Εγώ έλεγα θα έχεις σετ Akira eikosha (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στα εργαλεία ειναι πολυ καλοί οι Ελβετοί,πίστεψε με!Στα ρολόγια πάσχουν Sent from my iPad using Tapatalk
Sensei με απογοητεύεις, τι Swiss made είναι αυτά; Εγώ έλεγα θα έχεις σετ Akira eikosha (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: harolagoha στις Σεπτέμβριος 09, 2016, 00:48:29 πμΚαιρος ν´ακολουθησεις τα χναρια του συνονοματου σου κ συμπατριωτη μου...Ξεκινα λεγοντας, "Μιας και το χει φαει το συρταρι και δεν το χαιρεται κανενας, αποφασισα να ...", ξεριες την συνεχεια.. Λες να το βάλω " Αυγουστος 2011, φορεμένο ελάχιστα, αβούτηχτο, κάσα 45, κουτί, κάρτα αγοράς - εγγύησης, εν πλήρη λειτουργία" κλπ ?Και τι τιμή να βάλω ? Πόσο μπορεί να πουληθεί ένα τέτοιο ?
Καιρος ν´ακολουθησεις τα χναρια του συνονοματου σου κ συμπατριωτη μου...Ξεκινα λεγοντας, "Μιας και το χει φαει το συρταρι και δεν το χαιρεται κανενας, αποφασισα να ...", ξεριες την συνεχεια..
Καλημέρα και από εμενα!....να χαίρεστε όλοι τις υπέροχες ρολογαρες σας!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: STF στις Σεπτέμβριος 09, 2016, 11:03:21 πμΚαλημέρα στη παρέα!... καλημέρα Στέφανε ... καταπληκτικό ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα στη παρέα!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Σεπτέμβριος 09, 2016, 11:46:22 πμΚαλημέρα και από εμενα!....να χαίρεστε όλοι τις υπέροχες ρολογαρες σας!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΚάσα και μπρασελές είναι σε τοπ επίπεδο!
Καλημέρα και από εμενα!....να χαίρεστε όλοι τις υπέροχες ρολογαρες σας!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Και τρομερό μπρασελέ
Παράθεση από: tetos στις Σεπτέμβριος 09, 2016, 16:54:35 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καταπληκτική Ομορφιά Sent from my iPhone using Tapatalk
pic host
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.