KOSST και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: harolagoha στις Σεπτέμβριος 08, 2016, 19:55:05 μμΠαράθεση από: Stelios.T στις Σεπτέμβριος 08, 2016, 09:29:58 πμΠολλες Seikoκαλημερες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΤι μου θυμισες τωρα..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Υπεροχο, να το χαιρεσαι! Ευχαριστω! Ειχες το ιδιο;Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Stelios.T στις Σεπτέμβριος 08, 2016, 09:29:58 πμΠολλες Seikoκαλημερες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΤι μου θυμισες τωρα..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Υπεροχο, να το χαιρεσαι!
Πολλες Seikoκαλημερες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: capt-dim στις Σεπτέμβριος 08, 2016, 12:10:08 μμΕξαιρετικο Καπτεν!
Παράθεση από: capt-dim στις Σεπτέμβριος 08, 2016, 12:10:08 μμ perfect Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: capt-dim στις Σεπτέμβριος 08, 2016, 12:10:08 μμΤραγικό, απαίσιο, δεν βλέπεται . Η δε φωτό, ερασιτεχνική !( ....για να αλλάξει το κλίμα. Ολο λέω τα καλύτερα, για εσένα, τις φωτό, τα ρολόγια σου. Στο τέλος θα νομίσουν ότι είμαστε κουμπαροι και σε υποστηρίζω )
Παράθεση από: Stelios.T στις Σεπτέμβριος 08, 2016, 20:17:32 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Σεπτέμβριος 08, 2016, 19:55:05 μμΠαράθεση από: Stelios.T στις Σεπτέμβριος 08, 2016, 09:29:58 πμΠολλες Seikoκαλημερες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΤι μου θυμισες τωρα..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Υπεροχο, να το χαιρεσαι! Ευχαριστω! Ειχες το ιδιο;Sent from my iPhone using TapatalkΑρχες Ιουνη αγορασα τα sndf87 & 95 ..... Και εκανα πετρα την καρδια μου και τα πουλησα ολοκαινουργια γτ εμφανισθηκε ενος στοχος..Αλλα θα τα ξαναπαρω... Δες στις αγγελιες που εχουν κλειδωθει..
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντε γεια με τα gmt!!! Αρρωστια!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: harolagoha στις Σεπτέμβριος 08, 2016, 23:00:55 μμΑντε γεια με τα gmt!!! Αρρωστια!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Πέρασες ξυστά από το τέλειο έχοντας στην κατοχή σου rolex,panerai, αντίγραφο moon και τελικά βλέπω να φτιάχνεις τριάδα piaget,bulgari,cartier.Θες λινκ από φόρουμ για κέντημα?
Εδωσες Rolex GMT II ? Και Cartier ? Και σου μιλάω ακόμα ?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.