0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
...Σετάρω κι εγώ το ρολόι με το... t-shirt, και λέω πως κάτι έκανα...Εδώ ο Captain σετάρει το ρολόι με το βαπόρι...
Καλό μήνα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους!.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Επιτέλους GK iPhone
Καλό μήνα παιδιά...! Να περνάτε όλοι καλά. -Θ.
Πριν..... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και Μετά....... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλο μας μήνα
Το φόραγα όλη μέρα. Η φωτό παλιά,(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !
Καλημέρα!Στάλθηκε από συσκευή τηλεπικοινωνίας
Καλημέρα! 33 Αυγούστου Με αυτοκινητάκι αντικαταστασης και beater swatchάκι !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 02, 2016, 11:19:05 πμΚαλημέρα! 33 Αυγούστου Με αυτοκινητάκι αντικαταστασης και beater swatchάκι !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦανταστικο ρολοι!!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.