0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σημερινη παραλαβη..... Ενα ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ironhawk για την εξυπηρετηση!!
Καλή εβδομάδα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK......
Παράθεση από: harolagoha στις Αύγουστος 01, 2016, 13:13:56 μμΣημερινη παραλαβη..... Ενα ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ironhawk για την εξυπηρετηση!!Καλορίζικο Να το χαρείς όσο μπορείς
Παράθεση από: Giorgos_I στις Αύγουστος 01, 2016, 16:45:27 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Αύγουστος 01, 2016, 13:13:56 μμΣημερινη παραλαβη..... Ενα ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ironhawk για την εξυπηρετηση!!Καλορίζικο Να το χαρείς όσο μπορείς Ευχαριστω Γιωργο
Παράθεση από: carl στις Αύγουστος 01, 2016, 11:59:08 πμΚαλή εβδομάδα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜου αρέσουν πολύ στη φωτό οι παραμορφώσεις που κάνει το γυαλί πάνω στους αριθμούς 6 & 9! Πολύ όμορφο ρολόι!
Παράθεση από: gkblues στις Αύγουστος 01, 2016, 19:02:34 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK...... Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: gkblues στις Αύγουστος 01, 2016, 19:02:34 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK......Άτιμα χελωνάκια, άτιμα, άτιμα...
Παράθεση από: STF στις Αύγουστος 01, 2016, 19:06:38 μμΠαράθεση από: gkblues στις Αύγουστος 01, 2016, 19:02:34 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK......Άτιμα χελωνάκια, άτιμα, άτιμα...Χελώνα αρρώστια!!!!Τέλειο!
Καλημέρα σε όλους
Παράθεση από: georgefl74 στις Αύγουστος 02, 2016, 09:43:53 πμΚαλημέρα σε όλουςΩραια εδεσε με το ρουχο!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.