Ευχαριστώ πολύ για τις νομικές συμβουλές.Να είστε σίγουροι ότ carl ξέρει να διεκδικει τα δικαιώματα του.Ειχα την εντύπωση ότι το φόρουμ είναι για να ανταλλαξουμε πληροφορίες αλλά και να διασκεδάζουν.οχι να δικάζουν.Ευτυχως λοιπόν που υπάρχουν και άλλα φόρουμ.
Υ.Γ
Αφού είστε νομικός.Θελω το σχόλιο σας και για το μέλος george που το μόνο που δεν μου έχει πει είναι ότι πουλάω μαϊμού ρολόγια.
Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κε Carl, μια και δεν γνωρίζω το όνομά σου, δεν έδωσα νομικές συμβουλές. Ουτε ΔΙΚΑΖΟΥΝ σε αυτό το forum. Δεν είδα καμμιά ΔΙΚΗ. Μια άποψη ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ παρουσιάστηκε. Ανταλλάξατε πληροφορίες τις οποίες ΔΕΝ ΑΠΕΔΕΧΘΗΣ.
Σε ενημέρωσα απλώς, ότι η δημόσια έκ-θεση ( θέτω εκτός των οικείων, εις δημόσια κρίση ), πιθανόν να προκαλέσει και σχόλια - θετικά ή αρνητικά.
Στον ευγενέστατο charislet που απήντησε "ομορφο", δεν διαμαρτυρήθηκες !Στον Κο eise , που υπέδειξε τις διαφορές από το κοινά αποδεκτό 007,
ζήτησες διευκρινήσεις.Ειθιστε, σε διάφορα forum, να αναρτώνται διάφορα αντικείμενα. Και μερικοί, ζητούν και την γνώμη των άλλων.
Εσύ ερωτήθης για τον τύπο, και απήντησες ΕΥΘΕΩΣ.
skx007.Και ισχυρίστηκε κάποιος ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Εσύ Κε Carl, ρώτησες.
Πως είσαι τόσο σίγουρος και τα γράφεις δημόσια όλα αυτά; Ποια διάφορα έχουν οι δείκτες ή το bezel; Και απαντήθηκε και αυτό, παραπέμποντάς σε , σε ΔΗΜΟΣΙΑ αναρτημένες φωτο.
Οποιος ήθελε, συνέκρινε ΑΜΕΣΑ τις παρατηρήσεις και το αντικείμενο. Εγω, το ΕΚΑΝΑ. Και είδα τις διαφορές.Γίνεται απολύτως αντιληπτό από όλους, ότι ο καθένας μπορεί να παρουσιάζει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, αλλά αυτομάτως τίθεται στην κρίση των αναγνωστών / μελών.
Σχετικά με τον George_, έχω την αίσθηση ότι είναι ενήλικος ΚΑΙ διαχειριστής, και φέρει μέρος της ευθύνης των αναρτήσεων.
Συνεπώς, διαχειρίζεται τα θέματα όπως κρίνει.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, αν αναρτηθεί το συγκεκριμένο ρολόι προς πώληση και αναφερθεί ο τύπος του, (είτε επί σκοπώ, είτε εκ παραδρομής), τότε θα μπορώ να σου απαντήσω.
Οι προθέσεις και οι υποθέσεις δεν μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο ανάλυσης.