0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Seiko Πέτρο, και χωρίς έξοδα για σέρβις
Παράθεση από: k.pafis στις Ιούλιος 22, 2016, 12:51:19 μμμε τη μεγαλη μου αγαπη!Γυρνάς σε παραλίες...για αυτό χάθηκες!!!Ωραίος (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
με τη μεγαλη μου αγαπη!
Παράθεση από: gkblues στις Ιούλιος 22, 2016, 10:03:04 πμΚαλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK......Γεια σου ρε Γιωργαρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK......
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούλιος 22, 2016, 16:32:56 μμΣερί το swatch τις τελευταίες μέρες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το παράκανες...όπου να ναι θα χρειαστείς σέρβις.
Σερί το swatch τις τελευταίες μέρες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλορίζικο!
Σημερινή αγορά!!!Σήμερα το πήρα σήμερα το "ανεβάζω"!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(θα το βγάλω και καμιά "καλλιτεχνική"...αυτή είναι η πρώτη του )
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ ωραίο!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.