0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK......
Παράθεση από: gkblues στις Ιούλιος 10, 2016, 20:37:53 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK......Που είσαι ομορφάντρα μου?που το πήγες για βουτιά?
Παράθεση από: xrhstosaa στις Ιούλιος 10, 2016, 20:21:43 μμscreen captureΑαααααααα πάρα πολύ ωραίο....!!!! Μπράβο ρε Χρήστο!!!
screen capture
Παράθεση από: Βost στις Ιούλιος 10, 2016, 20:26:18 μμΠαράθεση από: xrhstosaa στις Ιούλιος 10, 2016, 20:21:43 μμscreen captureΑαααααααα πάρα πολύ ωραίο....!!!! Μπράβο ρε Χρήστο!!!ρολογαρα,απλα μεγαλο για μενα
Παράθεση από: xrhstosaa στις Ιούλιος 10, 2016, 20:21:43 μμscreen captureΠολύ καλό...Ειδικά το τιτάνιο...
επισης μου αρεσει πιο πολυ η αποχρωση του απο το γυαλιστερο του ατσαλιου
Παράθεση από: xrhstosaa στις Ιούλιος 11, 2016, 00:17:09 πμ επισης μου αρεσει πιο πολυ η αποχρωση του απο το γυαλιστερο του ατσαλιουΑυτό μ αρέσει κι εμένα,και ειδικά σ αυτό το ρολόι που εχει πολύ κάσα και λιγότερο κρύσταλλο είναι σημαντικό...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
καλη βδομάδα ...
Καλημέρα και καλή εβδομάδα Γιώργο...... Φανταστική φώτο.... Και το λουράκι έκατσε απλά τελεια στο LLD.... Άμα έχει γούστο ο άνθρωπος........
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.