0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: AntonisCh στις Ιούλιος 06, 2016, 09:26:34 πμΚαλημερα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Message Transmitted through private satcomΩωωωω !!! Μπραβο στην casio, ωραιο μοντελο! Ποιο ειναι;
Καλημερα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Message Transmitted through private satcom
Παράθεση από: georgefl74 στις Ιούλιος 06, 2016, 10:15:19 πμΣυννεφιά, ξε-συννεφιά ο Γιαπωνέζος ανάβει Απ τα πολυ αγαπημενα μου, δεν θα βαρεθω ποτε να το κοιταω!!
Συννεφιά, ξε-συννεφιά ο Γιαπωνέζος ανάβει
Αιχμαλωτίζει το βλέμμα Βαγγέλη, δεν το τραβάει, γιαυτό μου αρέσει
Παράθεση από: georgefl74 στις Ιούλιος 06, 2016, 10:15:19 πμΣυννεφιά, ξε-συννεφιά ο Γιαπωνέζος ανάβει Πολύ ωραίο!!
Παράθεση από: georgefl74 στις Ιούλιος 06, 2016, 11:36:52 πμΑιχμαλωτίζει το βλέμμα Βαγγέλη, δεν το τραβάει, γιαυτό μου αρέσειΑυτή είναι η σωστή περιγραφή!!!Εξαιρετικό ρολόι! Αυτό είναι το σωστό ρολόι όχι το sumo....
Παράθεση από: harolagoha στις Ιούλιος 06, 2016, 10:44:13 πμΠαράθεση από: georgefl74 στις Ιούλιος 06, 2016, 10:15:19 πμΣυννεφιά, ξε-συννεφιά ο Γιαπωνέζος ανάβει Απ τα πολυ αγαπημενα μου, δεν θα βαρεθω ποτε να το κοιταω!! Φανταστικό ρολόι... Θέλω κάποια στιγμή να το δω από κοντά...
Παράθεση από: capt-dim στις Ιούλιος 05, 2016, 21:08:13 μμσε ευχαριστώ Γιώργο ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) προσέχουμε για να έχουμε ... βέβαια πάντα εντός λογικών ορίων ... τα προσέχουμε γιατί ότι πήραμε-πήραμε ... όπως μας κατάντησαν με αυτά θα μείνουμε μέχρι τα βαθιά γεράματα ... άντε και ένα ρόλεξ όταν βγω στην σύνταξη ... να το φοράω στο καφενείο ... !!!!!! Το Rolex, το αγοράζεις ΜΙΚΡΟΣ !. Επειδή ζεί πολλά χρόνια, δεν αξίζει να το παίρνεις μεγάλος. Πάρτο μικρός, να το χαρείς σε όλη την ζωή σου.Ακου που στα λέω, τα έχω ζήσει. Εγώ τώρα, ΔΕΝ θα έπαιρνα. Εκτός και αν το έπαιρνα για τα παιδιά. Τα παιδιά όμως έχουν το κινητό. Τουλάχιστον τα δικά μου, παρά την επαφή μου, ΚΑΝΕΝΑ ενδιαφέρον δεν δείχνουν για ρολόγια, και δη τα Rolex.
σε ευχαριστώ Γιώργο ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) προσέχουμε για να έχουμε ... βέβαια πάντα εντός λογικών ορίων ... τα προσέχουμε γιατί ότι πήραμε-πήραμε ... όπως μας κατάντησαν με αυτά θα μείνουμε μέχρι τα βαθιά γεράματα ... άντε και ένα ρόλεξ όταν βγω στην σύνταξη ... να το φοράω στο καφενείο ... !!!!!!
how to screenshot on windows 7
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.