chriskost2306 και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Vagelis? στις Ιούλιος 03, 2016, 15:40:44 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιούλιος 03, 2016, 15:37:33 μμΕίναι το αγαπημένο μου.αν ηταν να χω μονο ενα αυτο θα κραταγα.Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤους 6 μήνες το χρόνο. Και αίτηση στο κράτος να μην ξανά αλλάξει η ώρα...Μην το λές. Λειτουργεί.Απλώς, επειδή είμαστε στα όρια, γύρω στα 1800 χιλ με βουνά ενδιάμεσα, καμμια φορά ζορίζεται.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Με τον δέκτη, το ξεπερνάς.Εγώ εδώ και 3 χρόνια, δεν έχω χρησιμοποιήσει βοήθημα και τα κάνει όλα κανονικά.
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούλιος 03, 2016, 15:37:33 μμΕίναι το αγαπημένο μου.αν ηταν να χω μονο ενα αυτο θα κραταγα.Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤους 6 μήνες το χρόνο. Και αίτηση στο κράτος να μην ξανά αλλάξει η ώρα...
Είναι το αγαπημένο μου.αν ηταν να χω μονο ενα αυτο θα κραταγα.Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στελακο,δωσε φωτο απο το δικο σου
Πολύ ωραίο Στέλιο. Έχει καθαρό καντράν δεν είναι τόσο busy. Το μπρασελε δε μου αρέσει έτσι μισό μισό που είναι. Τιτανιο είναι; Πόσο το είχες πάρει;
......Ωραίο ρολογακι
[free image upload][/img]
Σήμερα, vintage...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Nokia 3210 μου... Yolo...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.