0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παραλία με το τανκ σήμερα να φοράει ερπύστριες
Νομιζω πολλα ειναι τα 300gr που λες..Εδω το 47mm invicta grand diver με το μπρασελε δεν ξεπερνα τα 250gr..
Δύσκολα μου βαζεις με το βάρος. Το ΟΕΜ μπρασελέ είναι πάντως το πιο βαρύ που έχω φορέσει ever. Το σύνολο με το ΟΕΜ είναι σχεδόν 300γρ. To mesh αυτό στα 70γρ. φαίνεται πούπουλο μπροστά του. Πρέπει να είναι τώρα γύρω στα 220γρ.
Παράθεση από: georgefl74 στις Ιούνιος 19, 2016, 14:29:06 μμΔύσκολα μου βαζεις με το βάρος. Το ΟΕΜ μπρασελέ είναι πάντως το πιο βαρύ που έχω φορέσει ever. Το σύνολο με το ΟΕΜ είναι σχεδόν 300γρ. To mesh αυτό στα 70γρ. φαίνεται πούπουλο μπροστά του. Πρέπει να είναι τώρα γύρω στα 220γρ....εγώ τα ζυγίζω, στον φούρνο, στο ζαχαροπλαστείο, στον φιλικό μπακάλη. Λες και θα παχύνουν ή θα αδυνατίσουν
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιούνιος 19, 2016, 16:32:32 μμΠαράθεση από: georgefl74 στις Ιούνιος 19, 2016, 14:29:06 μμΔύσκολα μου βαζεις με το βάρος. Το ΟΕΜ μπρασελέ είναι πάντως το πιο βαρύ που έχω φορέσει ever. Το σύνολο με το ΟΕΜ είναι σχεδόν 300γρ. To mesh αυτό στα 70γρ. φαίνεται πούπουλο μπροστά του. Πρέπει να είναι τώρα γύρω στα 220γρ....εγώ τα ζυγίζω, στον φούρνο, στο ζαχαροπλαστείο, στον φιλικό μπακάλη. Λες και θα παχύνουν ή θα αδυνατίσουν ... Πρόσφατα ζύγισα ενα ρολόι μου σε μαγαζί με ξεροκαρπια ...!!!Μόλις ρώτησα τον σνθρωπο αν μπορεί να μου ζυγίσει το ρολόι που φοράω ,.. Μετά Με κοίταγε καπως περίεργα .... Σαν να έλεγε ..."ε ρε τρέλα που κυκλοφορεί έξω "
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.