0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: IronHawk στις Ιούνιος 02, 2016, 20:23:21 μμΠαράθεση από: unbreakable στις Ιούνιος 02, 2016, 17:18:38 μμΜια απο χθές που ξέχασα να βάλω Sent from my iPhone using TapatalkTotal black! Πολύ ωραίο! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το ειχα παρει καποτε αυτό. Δεν μου λειπει καθολου
Παράθεση από: unbreakable στις Ιούνιος 02, 2016, 17:18:38 μμΜια απο χθές που ξέχασα να βάλω Sent from my iPhone using TapatalkTotal black! Πολύ ωραίο! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μια απο χθές που ξέχασα να βάλω Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G... ...iPhone 5s
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: gkblues στις Ιούνιος 03, 2016, 09:36:40 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G... ...iPhone 5sωραιο................!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: capt-dim στις Ιούνιος 03, 2016, 12:26:22 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Vagelis? στις Ιούνιος 03, 2016, 10:03:18 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkρε Βαγγέλη αυτο το ρολοι θελει και το αντιστοιχο πουκαμισακι... πες του αλεκου επειγοντως ιδιαιτερα μαθηματα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.