Dimitris Real και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας το ειχα το ρολοι, και ας εκανε σαν κουδουνιστρα.
Παράθεση από: gavromitsos στις Μάιος 06, 2016, 22:38:44 μμΑς το ειχα το ρολοι, και ας εκανε σαν κουδουνιστρα. ... φίλε μου άλλα μπρασελε κάνουν σαν τσίγκινες κουδουνίστρες ... μπορείς να φανταστείς ...;;; στοίχιζαν 3 φορές επάνω και φτιάχνονταν στην Ελβετία ... ... ευτυχώς για τους κατόχους τους τώρα τα βελτίωσαν και δεν κουδουνίζουν ...!!!
Παράθεση από: capt-dim στις Μάιος 06, 2016, 22:48:35 μμΠαράθεση από: gavromitsos στις Μάιος 06, 2016, 22:38:44 μμΑς το ειχα το ρολοι, και ας εκανε σαν κουδουνιστρα. ... φίλε μου άλλα μπρασελε κάνουν σαν τσίγκινες κουδουνίστρες ... μπορείς να φανταστείς ...;;; στοίχιζαν 3 φορές επάνω και φτιάχνονταν στην Ελβετία ... ... ευτυχώς για τους κατόχους τους τώρα τα βελτίωσαν και δεν κουδουνίζουν ...!!! ειχα τo SD,δεν ειχε τετοιο θεμα,αλλα θα ξερεις καλυτερα
Ποια ειχαν?Το δικο μου μοντελο δεν ειχε,παντως
και αυτο ισοδυναμει με κακης ποιοτητας?σου ειπα και πιο πανω,το ΕΖΜ3 που ειχα ηταν μια χαρα
νεο?
Παράθεση από: george_ στις Μάιος 07, 2016, 00:01:30 πμνεο?Το πρώτο μου. Αγορασμένο πάνω από 3 χρόνια!
Παράθεση από: IronHawk στις Μάιος 07, 2016, 00:04:13 πμΠαράθεση από: george_ στις Μάιος 07, 2016, 00:01:30 πμνεο?Το πρώτο μου. Αγορασμένο πάνω από 3 χρόνια! Δείχνει τόσο καινούργιο,που πήγα να σου πω καλορίζικο..!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.