Ser και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσυ εισαι ηδη σε αλλο επιπεδο Βαγγελη, εγω πρεπει να μεταπηδησω σε κατι mid-range...Κλασικο μοντελο το speed, σε λιγο θα το φτασουν σε δυσθεωρητη τιμη και θα ναι απλησιαστο..Να το χαιρεσαι μια ζωη!!
Τι λες τώρα.........! Και να ήξερες πόσο μα πόσο το γουστάρω αυτό το ρολόι.....! 10000000 μπράβο για αυτήν την επιλογή!!!! Καλορίζικο να είναι και μην το δώσεις ποτέ και για κανένα λόγο!!!
Και μια τέτοια μέρα.... Φόρεσα ένα ρολόι που ήταν δώρο από πολύ αγαπημένα μου πρόσωπα Καλή συνέχεια σε όλους (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Αντρέα ότι βλέπεις από κάτω στο καπάκι του .. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω και δεν το έψαξα ποτέ... Ήταν δώρο από Japan μεριά....
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: tetos στις Απρίλιος 21, 2016, 17:35:14 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πανέμορφο, αυθάδικο ρολόι...! Σκέτη αλητεία!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.