0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: AntonisCh στις Ιανουάριος 23, 2016, 11:59:57 πμΚαλημερες!Σημερα super titanium και ζαφειρι σε τιμη citizen!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from private sat connection...Ωραίος
Καλημερες!Σημερα super titanium και ζαφειρι σε τιμη citizen!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from private sat connection...
Παράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 23, 2016, 16:42:52 μμευγεΠαράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 23, 2016, 16:43:27 μμκαι ωραιος σκουφος!Παράθεση από: Βost στις Ιανουάριος 23, 2016, 16:33:54 μμΟΚ .....απλά η μέχρι τώρα αγαπημένη μου φωτογραφία στα φόρουμ....Τα σέβη μου και για τους 2 σας.....! (πες να μου πω καλορίζικο για ένα απο τα αγαπημένα μου.....φρέσκο?) Σας ευχαριστούμε πολύ!!Αλέκο, ψιλοφρέσκο. Το έχω κανα δίμηνο αλλά δεν έτυχε να το εμφανίσω.
ευγε
και ωραιος σκουφος!
ΟΚ .....απλά η μέχρι τώρα αγαπημένη μου φωτογραφία στα φόρουμ....Τα σέβη μου και για τους 2 σας.....! (πες να μου πω καλορίζικο για ένα απο τα αγαπημένα μου.....φρέσκο?)
Νιαρ o'clock!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: eisenberg στις Ιανουάριος 23, 2016, 15:01:35 μμΦανταστικό!Καμια επανεκδοση παιζει?
free image hosting
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.