0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 23, 2016, 13:56:12 μμκάποιοα πράγματα δεν ταιριάζουν σε ότι χρώμα μας έρθει στο κεφάλιείναι σαν να πεις θα πάρω μια φεραρι και να πας να την παρεις σε μπλεολα εγω πρεπει να σας τα λεω?.....αλεκο συνελθεΑπ το κεφάλι μας το βγάλαμε το χρώμα...?? Από ποτε έγινα σχεδιαστής της omega και δεν το πήρα χαμπάρι...??Επίσης,σε ποιο βιβλίο λέει τι ταιριάζει με τι....??να πάω να το αγοράσω...
κάποιοα πράγματα δεν ταιριάζουν σε ότι χρώμα μας έρθει στο κεφάλιείναι σαν να πεις θα πάρω μια φεραρι και να πας να την παρεις σε μπλεολα εγω πρεπει να σας τα λεω?.....αλεκο συνελθε
Παράθεση από: eisenberg στις Ιανουάριος 23, 2016, 15:01:35 μμε τι να σου πω τώρα.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Νιαρ o'clock!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Ακότιους στις Ιανουάριος 23, 2016, 16:27:37 μμΝιαρ o'clock!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ευγε
Παράθεση από: Petros1 στις Ιανουάριος 23, 2016, 14:12:47 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 23, 2016, 13:56:12 μμκάποιοα πράγματα δεν ταιριάζουν σε ότι χρώμα μας έρθει στο κεφάλιείναι σαν να πεις θα πάρω μια φεραρι και να πας να την παρεις σε μπλεολα εγω πρεπει να σας τα λεω?.....αλεκο συνελθεΑπ το κεφάλι μας το βγάλαμε το χρώμα...?? Από ποτε έγινα σχεδιαστής της omega και δεν το πήρα χαμπάρι...??Επίσης,σε ποιο βιβλίο λέει τι ταιριάζει με τι....??να πάω να το αγοράσω...Πες τα ρε κουκλε μου.... Έχει πάρει ανάποδες ο αντμιν τελευταία χαχαχαχ αλλά είναι τόσο καλό παιδί ο άτιμος που δεν του δίνω σημασία όταν λέει....... Γκουχου..... Γκουχου...... Χαχαχα
πολυ καλο παιδι,λεμε!
ευγε
και ωραιος σκουφος!
ΟΚ .....απλά η μέχρι τώρα αγαπημένη μου φωτογραφία στα φόρουμ....Τα σέβη μου και για τους 2 σας.....! (πες να μου πω καλορίζικο για ένα απο τα αγαπημένα μου.....φρέσκο?)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.