0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πέτρο εσύ δεν ζήτησες καρπίσια ...;;;;
Παράθεση από: capt-dim στις Ιανουάριος 01, 2016, 20:12:47 μμΠέτρο εσύ δεν ζήτησες καρπίσια ...;;;;Ε ναι,λογικό δεν είναι??κι ανταποκρίθηκες σύντομα ... H radiomir κάσα,στα καλύτερα της....καλοτάξιδο!!!
καλή χρονιά σε όλους ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)... σας ευχαριστώ παιδιά ... καλή χρονιά να έχετε και να χαίρεστε τα ρολόγια σας ...!!!Πέτρο εσύ δεν ζήτησες καρπίσια ...;;;;
τι έγινε ρε παιδιά ...;;;; δεν φοράτε ρολόγια σήμερα ....;;;;με άλλο ρολόι υποδέχτηκα το νέο έτος.. όμως ποδαρικό στο γραφείο μου ... δεν θα μπορούσε να είναι άλλο εκτός από SEIKO ...!!!
είχε να φορεθεί καιρό.... έπρεπε!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)καλημέρα σας!!!καλήνύχτα μου!!!
Παράθεση από: Ισίδωρος στις Ιανουάριος 03, 2016, 06:53:49 πμείχε να φορεθεί καιρό.... έπρεπε!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)καλημέρα σας!!!καλήνύχτα μου!!! πολυ ομορφο το ρολοι, το λουρακι ειναι καπως....
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.