Argo982001, stelios029 και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ όμορφο!Παράθεση από: Βost στις Δεκέμβριος 13, 2015, 17:01:21 μμέχεις μαγικά κομμάτια πραγματικά.....φανταστικό ρολόι!!!Παράθεση από: nicolasg στις Δεκέμβριος 13, 2015, 17:44:48 μμΩραίοςΕυχαριστώ παιδιά! Την υγειά μας να 'χουμε όλοι μας,να τα χαιρόμαστε τα ρολογάκια μας!!!
έχεις μαγικά κομμάτια πραγματικά.....φανταστικό ρολόι!!!Παράθεση από: nicolasg στις Δεκέμβριος 13, 2015, 17:44:48 μμΩραίοςΕυχαριστώ παιδιά! Την υγειά μας να 'χουμε όλοι μας,να τα χαιρόμαστε τα ρολογάκια μας!!!
ΩραίοςΕυχαριστώ παιδιά! Την υγειά μας να 'χουμε όλοι μας,να τα χαιρόμαστε τα ρολογάκια μας!!!
free image uploadΚαλησπερα σε ολους Χθεσινη φωτογραφια, ιδια επιλογη
upload pictures free
Da και μου άλλαξε τη ζωή. 20 κιλά μείον σε 6 μήνες. Το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου μετά από το να κόψω το κάπνισμα (15 χρόνια τώρα)
Ποτάκι time, καλό βράδυ παρέα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Ακότιους στις Δεκέμβριος 13, 2015, 20:27:39 μμΠοτάκι time, καλό βράδυ παρέα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ΘΕΟΣ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μέχρι και το χαλί έχεις σετάρει με το ντύσιμο
Εγώ σερί απο την Τετάρτη..εδώ.... subir foto
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Να'στε καλά!Στην υγεια σας! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.