kastor77, Wolf-, Ser και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άσε τον άνθρωπο ν αγιάσει λίγο ρε Γιώργο,τον πλακώσαμε στις προτάσεις ακόμα δεν αγόρασε τα πρώτα......Κι άλλα σπίτια πάμε να κλείσουμε...?
Γι αυτο μιλάμε Ισίδωρεimage sharing sites
http://www.amazon.com/Citizen-BM7190-05A-Eco-Drive-Stainless-Synthetic/dp/B00843L6ZI/ref=pd_sim_241_15?ie=UTF8&refRID=1A0PE7BPMV1Z5F2AFFJZ
Παράθεση από: Petros1 στις Νοέμβριος 29, 2015, 17:22:44 μμΆσε τον άνθρωπο ν αγιάσει λίγο ρε Γιώργο,τον πλακώσαμε στις προτάσεις ακόμα δεν αγόρασε τα πρώτα......Κι άλλα σπίτια πάμε να κλείσουμε...? να μαθει θελει,ο ανθρωπος
Παράθεση από: tetos στις Νοέμβριος 29, 2015, 12:50:50 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)From Outer SpaceΤελειο,σου παει παρα πολυ
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)From Outer Space
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 29, 2015, 13:02:07 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Ισίδωρος στις Νοέμβριος 29, 2015, 17:45:39 μμΠαράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 29, 2015, 17:23:54 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Νοέμβριος 29, 2015, 17:22:44 μμΆσε τον άνθρωπο ν αγιάσει λίγο ρε Γιώργο,τον πλακώσαμε στις προτάσεις ακόμα δεν αγόρασε τα πρώτα......Κι άλλα σπίτια πάμε να κλείσουμε...? να μαθει θελει,ο ανθρωποςοχι δεν έχω θέμα! ελεύθερα παιδια! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τώρα αν δω στο χέρι μου καμιά υπερπαραγωγή και αλλάξω γνώμη δε ξέρω...
Παράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 29, 2015, 17:23:54 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Νοέμβριος 29, 2015, 17:22:44 μμΆσε τον άνθρωπο ν αγιάσει λίγο ρε Γιώργο,τον πλακώσαμε στις προτάσεις ακόμα δεν αγόρασε τα πρώτα......Κι άλλα σπίτια πάμε να κλείσουμε...? να μαθει θελει,ο ανθρωποςοχι δεν έχω θέμα! ελεύθερα παιδια! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα σε όλους! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.