0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 27, 2015, 18:34:55 μμΚαλησπερες!Οχι μονο ρολογακια και κανα σουπερμαρκετ ναι?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Sent from private sat connection...Ωραίος ο Αντώνης!!!!Και το έδεσες καλά με την πουκαμισιά.....
Καλησπερες!Οχι μονο ρολογακια και κανα σουπερμαρκετ ναι?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Sent from private sat connection...
Καλημέρα σε όλους και ευχές για ένα μαγικό πσκ.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Βost στις Νοέμβριος 27, 2015, 12:43:10 μμΚαλημέρα σε όλους και ευχές για ένα μαγικό πσκ.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Να το χαίρεσαι Αλέκο! Πολύ ωραίο. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: IronHawk στις Νοέμβριος 27, 2015, 20:59:00 μμΠαράθεση από: Βost στις Νοέμβριος 27, 2015, 12:43:10 μμΚαλημέρα σε όλους και ευχές για ένα μαγικό πσκ.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Να το χαίρεσαι Αλέκο! Πολύ ωραίο. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)+1000
Παράθεση από: Petros1 στις Νοέμβριος 27, 2015, 18:45:15 μμΠαράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 27, 2015, 18:34:55 μμΚαλησπερες!Οχι μονο ρολογακια και κανα σουπερμαρκετ ναι?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Sent from private sat connection...Ωραίος ο Αντώνης!!!!Και το έδεσες καλά με την πουκαμισιά..... +1000
Το βραδινό μου..... how to do a screen shot
Φανταστικό ρολόι από άλλη εποχή και με φωτογραφία που αρμόζει....
Παράθεση από: Βost στις Νοέμβριος 27, 2015, 23:09:34 μμΦανταστικό ρολόι από άλλη εποχή και με φωτογραφία που αρμόζει.... Θέλω οπωσδήποτε να το δεις από κοντά αυτό Αλέκο,να μου πεις πως σου φαίνεται....θα θυμηθώ την επόμενη φορά,να το φέρω.
photo host
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.