0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: xrhstosaa στις Νοέμβριος 22, 2015, 16:38:38 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Νοέμβριος 22, 2015, 16:32:11 μμΠολυ ωραιος ο τονος καπετανιε, τον ταιριαζεις ωραια με το δερμαοσο για το σουγια ο πιο κλασσικος....ιστορια ολοκληρη (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)H Opinel είναι κορυφή και αυτοί που ξέρουν παίρνουν πάντα Carbone ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Για το ρολοι, και την φωτο, δεν υπαρχουν λογια. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Λιρα 100 (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)5-6 σουγιαδες opinel, χρονια τωρα, με συντροφευουν στο ψαρεμα.Κορυφη.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολυ ωραιο, και το citizen Αλεκο..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλησπερα, σε ολους σας.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: capt-dim στις Νοέμβριος 22, 2015, 16:32:11 μμΠολυ ωραιος ο τονος καπετανιε, τον ταιριαζεις ωραια με το δερμαοσο για το σουγια ο πιο κλασσικος....ιστορια ολοκληρη
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)From Outer Space
Το dial einai δικης μου εμπνευσης.Η κασα βασιζεται στο vintage panerai hornlugFrom Outer Space
Παράθεση από: Βost στις Νοέμβριος 22, 2015, 15:02:46 μμΤην καλησπέρα μου και απο εμένα ..... Καλό υπόλοιπο Κυριακής σε όλους Πολυ ωραια σου παει!
Την καλησπέρα μου και απο εμένα ..... Καλό υπόλοιπο Κυριακής σε όλους
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 22, 2015, 17:58:29 μμΠαράθεση από: Βost στις Νοέμβριος 22, 2015, 15:02:46 μμΤην καλησπέρα μου και απο εμένα ..... Καλό υπόλοιπο Κυριακής σε όλους Πολυ ωραια σου παει!Να σαι καλά ρε φίλε..... Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά.... Δημήτρη και εγώ τον ίδιο carbon έχω.... Γιατί είναι καλύτερος από τον άλλον...?
οταν το διαβασα,νομισα το ρολοι
Ααααααα ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία respect...!
Παράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 22, 2015, 19:22:28 μμοταν το διαβασα,νομισα το ρολοι ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.