0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: AntonisCh στις Οκτώβριος 20, 2015, 13:27:21 μμΆσε φίλε Bost, αν η SEIKO είναι επίσημη αγαπημένη, η CASIO είναι έρωτας! Είσαι ωραίος ...... και έτσι πρέπει ...να αγοράζουμε ότι μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους
Άσε φίλε Bost, αν η SEIKO είναι επίσημη αγαπημένη, η CASIO είναι έρωτας!
Παράθεση από: Petros1 στις Οκτώβριος 20, 2015, 12:59:40 μμΠαράθεση από: Βost στις Οκτώβριος 20, 2015, 12:44:58 μμΚαλημέρες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Nice.... Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.Χαχαχαχαχαχαχαχα κλαίω ρε ....κουβερλι φίλε ...μόνο ο _____ μου ρίχνει στο κουβερλι χαχαχα Αντώνη Ναι ...παρέα με το gulfman σήμερα ...ότι πιο ελαφρύ έχω βάλει σε Casio...Είναι και τιτάνιο στα μεταλλικά του μέρη
Παράθεση από: Βost στις Οκτώβριος 20, 2015, 12:44:58 μμΚαλημέρες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Nice.... Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Καλημέρες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: IronHawk στις Οκτώβριος 20, 2015, 17:13:45 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φανταστική κασα λέμε...
Παράθεση από: Chronis στις Οκτώβριος 20, 2015, 21:20:30 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkχαθηκες,οπως θα ελεγε και ο Νικολας! ωραιος
Παράθεση από: Chronis στις Οκτώβριος 20, 2015, 21:20:30 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίο και διαφορετικό Χρόνη. Φαίνεται πως μόνο εμείς οι δυο έχουμε Tauchmeister σε ολόκληρο το forum!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.