0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το C6802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι Νικολα τον εχω λιγο καιρο τον ακριδα
Καλημερες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το C6802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: AntonisCh στις Οκτώβριος 18, 2015, 17:24:55 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το C6802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧειροτερεύεις μου φαίνεται
Καλημέρες ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Σεβασμός στο Group, μην αρχίσει και κλείνει θυγατρικες τωρα που βγαζει και αυτοματα...
Παράθεση από: chris5 στις Οκτώβριος 17, 2015, 16:13:10 μμimage upload no adstemp image uploadΚαλη επιτυχια και στις δυο ομαδες.Ας νικησει ο καλυτερος.Η φανέλα του 2002-2003 από τις πιο όμορφες.Η άλλη του rivaldo δεν μ΄αρέσει καθόλου.
image upload no adstemp image uploadΚαλη επιτυχια και στις δυο ομαδες.Ας νικησει ο καλυτερος.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.