0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το Πενταράκι μου σημερα.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Παράθεση από: gkblues στις Οκτώβριος 03, 2015, 13:50:04 μμΤο Πενταράκι μου σημερα.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.Kαυτο δεν ειναι 5αρακι..... μια χαρα 5αρι ειναι μη πω μες τα 3 καλυτερα σε σχεδιο τουλαχιστον.... σωστο μεγεθος, τρομερο χρωματακι το dial, 100μ, την 6αρα μηχανη..... σουπερ
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: theodoxos στις Οκτώβριος 03, 2015, 13:56:27 μμΠαράθεση από: gkblues στις Οκτώβριος 03, 2015, 13:50:04 μμΤο Πενταράκι μου σημερα.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.Kαυτο δεν ειναι 5αρακι..... μια χαρα 5αρι ειναι μη πω μες τα 3 καλυτερα σε σχεδιο τουλαχιστον.... σωστο μεγεθος, τρομερο χρωματακι το dial, 100μ, την 6αρα μηχανη..... σουπερΕυχαριστω φιλε μουG.K
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το C6802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλησπέρα κύριοι, όλο το καλοκαίρι δεν έβαλα νατο, τωρα που χειμώνιασε είπα... Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.