stelios029 και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα σας(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Παράθεση από: gkblues στις Σεπτέμβριος 29, 2015, 10:00:56 πμΚαλημερα σας(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.KεξαιρετικοΓιωργο,τι παχος εχει το μπεζελ?
Παράθεση από: constantine στις Σεπτέμβριος 29, 2015, 23:08:59 μμΠαράθεση από: gkblues στις Σεπτέμβριος 29, 2015, 10:00:56 πμΚαλημερα σας(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.KεξαιρετικοΓιωργο,τι παχος εχει το μπεζελ?Δεν το εχω μετρήσει.....Θα το κανω και θα σου πωG.K
Παράθεση από: capt-dim στις Σεπτέμβριος 30, 2015, 11:58:06 πμrav4?
Ελα καλημερες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το C6802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φιλε Ironhawk, με τοσα που ειχα διαβασει νομιζα οτι μολις παραλαβω το ρολοι θα μου μεινει στα χερια... Έχω παθει πλακα ομως με την ποιοτητα του, την ακριβεια του -μηχανη SEIKO -και το μπρασελε του.Βουτιεται κανονικοτατα σε θαλασσες, πισινες κλπ, κανενα προβλημα στεγανοτητας και ειναι και εντυπωσιακοτατο, με λεπτομερειες οπως ο δυτης πανω στο μπρασελε που σε προκαλουν να το κοιταζεις.Κι ολα αυτα για 100 ευρα!
Βαζελοντυσιμο,λόγω της ημέρας (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.