0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλή εβδομάδα ;-) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Το ρολόι 8 μηνών, το αμαξάκι 30 χρονών, τρομερή ποιότητα κατασκευής το παιχνίδι λεγόταν το υπέρ αυτοκίνητο των ντιούξ, το μάζεψα από τους γιους μου άρον άρον γιατί θα μου το σακατεύαν
Παράθεση από: Alexspat στις Σεπτέμβριος 21, 2015, 22:31:42 μμΤο ρολόι 8 μηνών, το αμαξάκι 30 χρονών, τρομερή ποιότητα κατασκευής το παιχνίδι λεγόταν το υπέρ αυτοκίνητο των ντιούξ, το μάζεψα από τους γιους μου άρον άρον γιατί θα μου το σακατεύαν Πανέμορφα και τα δύο!!!
Παράθεση από: Alexspat στις Σεπτέμβριος 21, 2015, 22:31:42 μμΤο ρολόι 8 μηνών, το αμαξάκι 30 χρονών, τρομερή ποιότητα κατασκευής το παιχνίδι λεγόταν το υπέρ αυτοκίνητο των ντιούξ, το μάζεψα από τους γιους μου άρον άρον γιατί θα μου το σακατεύαν τέλεια Αλέξη!!!
Ελα καλημερες λεμε. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το C6802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: AntonisCh στις Σεπτέμβριος 22, 2015, 09:34:05 πμΕλα καλημερες λεμε. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το C6802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημερέντες! Ωραίος, πετα το το βραχιόλι.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.