stelios029 και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χαρούμενη Κυριακή σε όλους..... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Να τα χαιρεστε τα κοσμηματα σαςεγω σημερα καθαρισα τα συλλεκτικα image hostingκαι κατοπιν τουτου (2 ωρες δουλεια) φορεσα αυτοupload pics
Παράθεση από: charisps στις Σεπτέμβριος 12, 2015, 23:52:11 μμκαράβι στην στεριά αποκλείεται ...κούνια κάνεις ...;;;; ... ρολογάρα ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: bost στις Σεπτέμβριος 13, 2015, 17:48:16 μμΧαρούμενη Κυριακή σε όλους..... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Γκρίζο φθινοπωρινό mood
Kαλησπερες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το C6802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: constantine στις Σεπτέμβριος 13, 2015, 12:31:42 μμΝα τα χαιρεστε τα κοσμηματα σαςεγω σημερα καθαρισα τα συλλεκτικα image hostingκαι κατοπιν τουτου (2 ωρες δουλεια) φορεσα αυτοupload picsΜπράβο Κωνσταντίνε! Τι μου θύμησες τώρα... έχω και εγώ αρκετά κέρματα & χαρτονομίσματα! Βλέπω... έχεις και "Απριλιανό"!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.