0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ευχαριστήσω για τα καλά τους λόγια τον Πέτρο, τον Θόδωρο και τα άλλα παιδια για το Certina. Κων/νε το μπρασελέ δεν μαρεσει ιδιαίτερα σε κεινο το ρολόι γι'αυτο και δεν το πήρα. Πάμε σήμερα με χρονογράφο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
image hosting without account
Πολύ ωραίο, στο έχω ξαναπεί.Μου αρεσει που είναι λιτό κ μπλέ. Γενικότερα η σχεδίαση του.Φιλικά,Αντώνης
Παράθεση από: Centaur στις Σεπτέμβριος 10, 2015, 20:19:32 μμΝα ευχαριστήσω για τα καλά τους λόγια τον Πέτρο, τον Θόδωρο και τα άλλα παιδια για το Certina. Κων/νε το μπρασελέ δεν μαρεσει ιδιαίτερα σε κεινο το ρολόι γι'αυτο και δεν το πήρα. Πάμε σήμερα με χρονογράφο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πάρα πολύ όμορφο κομμάτι. ...τι μηχανή φοράει. .? Να το χαίρεσαι
Φίλε Centaur....Κάθομαι και βλέπω όλα τα ρολόγια που χεις ποστάρει,και παρατηρώ πολύ ψαγμένες επιλογές.Μήπως(λέω εγώ τώρα)να βάλεις ολόκληρη τη συλλογή μια φώτο σε παράταξη...?Έχω την εντύπωση ότι θα....πέσουν τα τσιμέντα !!!
Πέτρο, σιγα σιγα, όχι όλα μαζι . Αύριο πάντως το προγραμμα έχει vintage toolwatch.
Παράθεση από: capt-dim στις Σεπτέμβριος 10, 2015, 14:08:12 μμΚαι γ@μω τις φωτογραφίες ρε φίλε
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.