Makis2020 και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Citizen για σημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κώστα το τσαντάκι είναι αυτό που είδες )
Παράθεση από: charisps στις Αύγουστος 18, 2015, 19:41:51 μμ(Κώστα το τσαντάκι είναι αυτό που είδες )κι εγω που νομιζα οτι αυτο ηταν μικροτερο,τεσπαλοιπον,βαλε κανενα καλο νατο στο sub ή βαλε δερμα νατο καπως του παει το περτικαλι,αλλα δεεννννν...δεν μπορω να το βλεπω ετσι
Παράθεση από: constantine στις Αύγουστος 18, 2015, 23:35:57 μμΠαράθεση από: charisps στις Αύγουστος 18, 2015, 19:41:51 μμ(Κώστα το τσαντάκι είναι αυτό που είδες )κι εγω που νομιζα οτι αυτο ηταν μικροτερο,τεσπαλοιπον,βαλε κανενα καλο νατο στο sub ή βαλε δερμα νατο καπως του παει το περτικαλι,αλλα δεεννννν...δεν μπορω να το βλεπω ετσιΣίχαινομαι το δέρμα στα καταδυτικά. Στο μόνο που βάζω δέρμα είναι στο 000, που δεν το θεωρώ καταδυτικό, αλλά sport dress - αν μου επιτρέπεται ο όρος.Εμένα μου αρέσουν όλα τα χρώματα των λουριών που του βάζω - ειδικά το χθεσινό το μπλε!Κανε όμως λίγη υπομονή....με τα πρωτοβρόχια θα βάλω το μπρασελέ και θα ησυχάσεις!
Παράθεση από: charisps στις Αύγουστος 18, 2015, 23:46:17 μμΠαράθεση από: constantine στις Αύγουστος 18, 2015, 23:35:57 μμΠαράθεση από: charisps στις Αύγουστος 18, 2015, 19:41:51 μμ(Κώστα το τσαντάκι είναι αυτό που είδες )κι εγω που νομιζα οτι αυτο ηταν μικροτερο,τεσπαλοιπον,βαλε κανενα καλο νατο στο sub ή βαλε δερμα νατο καπως του παει το περτικαλι,αλλα δεεννννν...δεν μπορω να το βλεπω ετσιΣίχαινομαι το δέρμα στα καταδυτικά. Στο μόνο που βάζω δέρμα είναι στο 000, που δεν το θεωρώ καταδυτικό, αλλά sport dress - αν μου επιτρέπεται ο όρος.Εμένα μου αρέσουν όλα τα χρώματα των λουριών που του βάζω - ειδικά το χθεσινό το μπλε!Κανε όμως λίγη υπομονή....με τα πρωτοβρόχια θα βάλω το μπρασελέ και θα ησυχάσεις! Πρέπει να είναι υπερβολικά άνετο με τα περλον...αλλά με την μπρασελεδια του....είναι Μαγικό ρολόι και το λατρεύω . ...!!!!! Καλημέρα Χάρης
Παράθεση από: charisps στις Αύγουστος 18, 2015, 23:46:17 μμΠαράθεση από: constantine στις Αύγουστος 18, 2015, 23:35:57 μμΠαράθεση από: charisps στις Αύγουστος 18, 2015, 19:41:51 μμ(Κώστα το τσαντάκι είναι αυτό που είδες )κι εγω που νομιζα οτι αυτο ηταν μικροτερο,τεσπαλοιπον,βαλε κανενα καλο νατο στο sub ή βαλε δερμα νατο καπως του παει το περτικαλι,αλλα δεεννννν...δεν μπορω να το βλεπω ετσιΣίχαινομαι το δέρμα στα καταδυτικά. Στο μόνο που βάζω δέρμα είναι στο 000, που δεν το θεωρώ καταδυτικό, αλλά sport dress - αν μου επιτρέπεται ο όρος.Εμένα μου αρέσουν όλα τα χρώματα των λουριών που του βάζω - ειδικά το χθεσινό το μπλε!Κανε όμως λίγη υπομονή....με τα πρωτοβρόχια θα βάλω το μπρασελέ και θα ησυχάσεις! Το πολυ πολυ να τους κοβεις την ακρη να μην διπλοδιπλωνειΑν δοκιμασεις το καταλληλο δερμα-οχι Σοφια- κολλησες .Μια δοκιμη δεν ειναι τιποτα,φτανει να παρεις το καταλληλο χρωμα και παχοςhttp://forums.watchuseek.com/f275/ocean-vintage-military-833849-post6283589.html
Παράθεση από: constantine στις Αύγουστος 19, 2015, 09:04:20 πμΠαράθεση από: charisps στις Αύγουστος 18, 2015, 23:46:17 μμΠαράθεση από: constantine στις Αύγουστος 18, 2015, 23:35:57 μμΠαράθεση από: charisps στις Αύγουστος 18, 2015, 19:41:51 μμ(Κώστα το τσαντάκι είναι αυτό που είδες )κι εγω που νομιζα οτι αυτο ηταν μικροτερο,τεσπαλοιπον,βαλε κανενα καλο νατο στο sub ή βαλε δερμα νατο καπως του παει το περτικαλι,αλλα δεεννννν...δεν μπορω να το βλεπω ετσιΣίχαινομαι το δέρμα στα καταδυτικά. Στο μόνο που βάζω δέρμα είναι στο 000, που δεν το θεωρώ καταδυτικό, αλλά sport dress - αν μου επιτρέπεται ο όρος.Εμένα μου αρέσουν όλα τα χρώματα των λουριών που του βάζω - ειδικά το χθεσινό το μπλε!Κανε όμως λίγη υπομονή....με τα πρωτοβρόχια θα βάλω το μπρασελέ και θα ησυχάσεις! Το πολυ πολυ να τους κοβεις την ακρη να μην διπλοδιπλωνειΑν δοκιμασεις το καταλληλο δερμα-οχι Σοφια- κολλησες .Μια δοκιμη δεν ειναι τιποτα,φτανει να παρεις το καταλληλο χρωμα και παχοςhttp://forums.watchuseek.com/f275/ocean-vintage-military-833849-post6283589.html Δε νομίζω Κωστάκη!! Καλημέρα!!!
Παράθεση από: charisps στις Αύγουστος 19, 2015, 15:57:53 μμεχω την εντυπωση,οτι σου αρεσει περισσοτερο το PO απο το sub
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.