Wolf- και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: capt-dim στις Αύγουστος 14, 2015, 23:06:56 μμαφιερωμένη στον φίλο Bost .... το πρώτο μου ρολόι είναι αυτό το σεικο με λευκό καντράν ... ...κλείσαμε φέτος τα 22 χρόνια παρέα ....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)μετά από πολύ καιρό ...τα σέβη μου απλά.......!!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
αφιερωμένη στον φίλο Bost .... το πρώτο μου ρολόι είναι αυτό το σεικο με λευκό καντράν ... ...κλείσαμε φέτος τα 22 χρόνια παρέα ....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)μετά από πολύ καιρό ...
Καλημέρα και χρόνια πολλά σ όλους και ειδικά στους εορτάζοντες...Σήμερα η ημέρα νομίζω χρήζει "επισημότητας" και στο ρολόι... :
Χρονια πολλα σε ολους.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους ! Εγώ sumo (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: gkblues στις Αύγουστος 15, 2015, 13:15:40 μμΧρονια πολλα σε ολους.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.KTop!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το VF-895N μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexspat στις Αύγουστος 13, 2015, 23:12:09 μμσήμερα και αύριο 14060Μ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
σήμερα και αύριο 14060Μ
Παράθεση από: constantine στις Αύγουστος 14, 2015, 01:21:59 πμΠαράθεση από: AntonisCh στις Αύγουστος 13, 2015, 23:19:04 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το VF-895N μου χρησιμοποιώντας Tapatalkσε καλο δρομο εισαιμετα μπες σε ενα καταστημα και δοκιμασε το moon Οχι ρε φιλε...εβγαλα τα βραχιολια...οχι και moon....
Παράθεση από: AntonisCh στις Αύγουστος 13, 2015, 23:19:04 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το VF-895N μου χρησιμοποιώντας Tapatalkσε καλο δρομο εισαιμετα μπες σε ενα καταστημα και δοκιμασε το moon
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Ελλάς στις Αύγουστος 13, 2015, 19:40:38 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Την καλησπέρα μου! Επιτέλους Μακεδονία!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Την καλησπέρα μου! Επιτέλους Μακεδονία!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.