0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Την καλησπέρα μου! Επιτέλους Μακεδονία!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το VF-895N μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: AntonisCh στις Αύγουστος 13, 2015, 23:19:04 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το VF-895N μου χρησιμοποιώντας Tapatalkσε καλο δρομο εισαιμετα μπες σε ενα καταστημα και δοκιμασε το moon
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Παράθεση από: AntonisCh στις Αύγουστος 13, 2015, 23:19:04 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το VF-895N μου χρησιμοποιώντας Tapatalkωραιος
Παράθεση από: Alexspat στις Αύγουστος 13, 2015, 23:12:09 μμσήμερα και αύριο 14060Μ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
σήμερα και αύριο 14060Μ
Παράθεση από: gkblues στις Αύγουστος 14, 2015, 11:53:22 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: bost στις Αύγουστος 14, 2015, 13:53:17 μμΠαράθεση από: gkblues στις Αύγουστος 14, 2015, 11:53:22 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ρολογαρα φιλε.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
αφιερωμένη στον φίλο Bost .... το πρώτο μου ρολόι είναι αυτό το σεικο με λευκό καντράν ... ...κλείσαμε φέτος τα 22 χρόνια παρέα ....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)μετά από πολύ καιρό ...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.