0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stelakos στις Αύγουστος 07, 2015, 14:33:20 μμκαλοριζικο και από δω χαρηθα τα πούμε όταν γυρίσω....κοίτα να κάνεις αυτό που υποσχέθηκες όταν μείνεις μόνος!!!Και είπαμε: Η ζωή θέλει περπάτημα και όχι όλο μηχανάκι! Στα έλεγα και προχθές!
καλοριζικο και από δω χαρη
Παράθεση από: charisps στις Αύγουστος 07, 2015, 14:38:09 μμΠαράθεση από: stelakos στις Αύγουστος 07, 2015, 14:33:20 μμκαλοριζικο και από δω χαρηθα τα πούμε όταν γυρίσω....κοίτα να κάνεις αυτό που υποσχέθηκες όταν μείνεις μόνος!!!Και είπαμε: Η ζωή θέλει περπάτημα και όχι όλο μηχανάκι! Στα έλεγα και προχθές! η ζωη θελει ρολεξ
Παράθεση από: charisps στις Αύγουστος 07, 2015, 13:55:26 μμΜεγειά αγαπητέ, να το χαρείς με υγεία! Γρήγορα πάντως το βρήκες, μπράβο σου. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο απο το blue bb.Φιλικά,Αντώνης
Παράθεση από: charisps στις Αύγουστος 07, 2015, 13:55:26 μμΧάρη πυροβολείς κατά ριπάς ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)τα κατάφερες και βρήκες αυτό που ήθελες ... σε χρόνο dt ....καλοφόρετο ... με υγεία (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: pugman στις Αύγουστος 07, 2015, 15:26:05 μμΠαράθεση από: charisps στις Αύγουστος 07, 2015, 13:55:26 μμΜεγειά αγαπητέ, να το χαρείς με υγεία! Γρήγορα πάντως το βρήκες, μπράβο σου. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο απο το blue bb.Φιλικά,ΑντώνηςΜε αυτά που κανεις, πάλι αντι να δω τουντορ θα δω το "θα θελα να ειμαι ρολεξ". Στάλθηκε από το C2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.