0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: gkblues στις Αύγουστος 01, 2015, 16:10:24 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.Kωραίος Γιωργο!! Αν και για να είμαι ειλικρινής το χρυσό το προτιμώ εκτός παραλίας!Καλά μπάνια φίλε!!! Καλά να περνάς!
Παράθεση από: charisps στις Αύγουστος 01, 2015, 16:22:58 μμΠαράθεση από: gkblues στις Αύγουστος 01, 2015, 16:10:24 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.Kωραίος Γιωργο!! Αν και για να είμαι ειλικρινής το χρυσό το προτιμώ εκτός παραλίας!Καλά μπάνια φίλε!!! Καλά να περνάς!Και για μενα Χαρη το χρυσό ειναι ιδανικότερο εκτός θαλασσης...αλλα αυτο το καταδυτικό δεν θελω να του στερήσω την αλμυραΕυχαριστω για τις ευχες σου να περνάς και συ καλα πανταG.K
Παράθεση από: gkblues στις Αύγουστος 01, 2015, 16:41:59 μμΠαράθεση από: charisps στις Αύγουστος 01, 2015, 16:22:58 μμΠαράθεση από: gkblues στις Αύγουστος 01, 2015, 16:10:24 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.Kωραίος Γιωργο!! Αν και για να είμαι ειλικρινής το χρυσό το προτιμώ εκτός παραλίας!Καλά μπάνια φίλε!!! Καλά να περνάς!Και για μενα Χαρη το χρυσό ειναι ιδανικότερο εκτός θαλασσης...αλλα αυτο το καταδυτικό δεν θελω να του στερήσω την αλμυραΕυχαριστω για τις ευχες σου να περνάς και συ καλα πανταG.KΚαλά ξηγιέσαι φιλαράκι!!!Τα καταδυτικά - όπως πολύ σωστά λες - θέλουν αλμύρα!!!...και καλό πλύσιμα μετά
Καλο μηναtemporary image hostingfree screenshot software
Παράθεση από: chris5 στις Αύγουστος 01, 2015, 13:28:19 μμΚαλο μηναtemporary image hostingfree screenshot software(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλό μήνα φίλε Χρήστο!! Καλά να περνάς!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.