0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερες τερατενιες!!!
Καλημερα σε ολους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: george_ στις Ιούλιος 22, 2015, 15:46:30 μμΠαράθεση από: tetos στις Ιούλιος 22, 2015, 12:58:10 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Έλα ρε!Καινούργιο έφτιαξες; Ωραίο!Πάμε για μπύρες να το δούμε; (Πάρε και κάνα λουρί, όμως...)
Παράθεση από: tetos στις Ιούλιος 22, 2015, 12:58:10 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρες ....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
καλησπερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Όσο για το....σακίδιο, δεν είναι σακίδιο!! Είναι το τσαντάκι μου, που δεν κάνω βήμα χωρίς αυτό! Μου φαίνεται θα ανεβάσω καμιά φωτό του, να σας το "συστήσω"
Setting off(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: charisps στις Ιούλιος 25, 2015, 02:53:18 πμΌσο για το....σακίδιο, δεν είναι σακίδιο!! Είναι το τσαντάκι μου, που δεν κάνω βήμα χωρίς αυτό! Μου φαίνεται θα ανεβάσω καμιά φωτό του, να σας το "συστήσω" Παρουσίαση τώρα!!!!!!
picture upload sites
Παράθεση από: typos στις Ιούλιος 25, 2015, 12:34:05 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερες τερατενιες!!!μάχιμο το αγαπημένο τερατάκι λέμε
Παράθεση από: theodoxos στις Ιούλιος 24, 2015, 21:16:24 μμΩραιο Ανδρέα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.