0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολυ ομορφα ολα!Σωτηρη και Αλεκο, δεν εχω λογια.Sent from someone else
Παράθεση από: bost στις Ιούλιος 04, 2015, 16:19:46 μμΧαχαχαχα σ'ευχαριστω ρε φίλε. ... σίγουρα γελάς για το πουκάμισο. ...Απλά δεν περίμενες ότι έλεγα εντελώς αλήθεια ότι τα έκανα σετ με τα περλον χαχαχαχα. ...του πήγε έτσι ..? Δεν το περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο ειλικρινά. ... Ευχαριστώ πολύ Γιώργο Bάλε τώρα και το άλλο πουκάμισο να δούμε και το κοκκινάκι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Χαχαχαχα σ'ευχαριστω ρε φίλε. ... σίγουρα γελάς για το πουκάμισο. ...Απλά δεν περίμενες ότι έλεγα εντελώς αλήθεια ότι τα έκανα σετ με τα περλον χαχαχαχα. ...του πήγε έτσι ..? Δεν το περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο ειλικρινά. ... Ευχαριστώ πολύ Γιώργο
Bost, περνάω, ή πάλι το Σεπτέμβρη εξετάσεις...; (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλεσμενος σε βαπτιση μωρου ενος πολυ αγαπημενου φιλικου ζευγαριου.ΝΑΙ στο Moonwatch speedy!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Live από Terra vibe....!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.