0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: charisps στις Ιούλιος 03, 2015, 20:44:36 μμΤι λες τωρα φιλε Χαρη; Τελειο!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: DimitrisA στις Ιούλιος 04, 2015, 08:49:08 πμΠαράθεση από: charisps στις Ιούλιος 03, 2015, 20:44:36 μμΤι λες τωρα φιλε Χαρη; Τελειο!!!Sent from my iPhone using Tapatalkσ᾽ ευχαριστώ ρε φίλε!!! Κι εμένα μου άρεσε το αποτέλεσμα της δοκιμής.Άλλωστε το ωραίο ρολόι είναι σαν την ωραία γυναίκα. Ό,τι και να φορέσει παραμένει ωραία!
Παράθεση από: charisps στις Ιούλιος 04, 2015, 10:30:49 πμΠαράθεση από: DimitrisA στις Ιούλιος 04, 2015, 08:49:08 πμΠαράθεση από: charisps στις Ιούλιος 03, 2015, 20:44:36 μμΤι λες τωρα φιλε Χαρη; Τελειο!!!Sent from my iPhone using Tapatalkσ᾽ ευχαριστώ ρε φίλε!!! Κι εμένα μου άρεσε το αποτέλεσμα της δοκιμής.Άλλωστε το ωραίο ρολόι είναι σαν την ωραία γυναίκα. Ό,τι και να φορέσει παραμένει ωραία! Φίλε είπες μαγική φράση και ισχύει 100%....τέλειο το πορτοκαλί νάτο. ..του πάει υπέροχα. ...Καλημέρα Χάρη μ....
Καλημερα φιλοι και συμφορουμιτες. Μονο χαμογελο και αγαπη!!! Αυτα δε χωραν σε ναι και οχι!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Σήμερα φόρεσα...μπλε....και πράσινο ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Χαχαχαχα σ'ευχαριστω ρε φίλε. ... σίγουρα γελάς για το πουκάμισο. ...Απλά δεν περίμενες ότι έλεγα εντελώς αλήθεια ότι τα έκανα σετ με τα περλον χαχαχαχα. ...του πήγε έτσι ..? Δεν το περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο ειλικρινά. ... Ευχαριστώ πολύ Γιώργο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.