0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jmar στις Ιούνιος 08, 2015, 20:37:52 μμΜε το νέο μου απόκτημα... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Να το χαίρεσαι!!!....και πολύ ωραίο τοπίο!!!
Με το νέο μου απόκτημα... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: charisps στις Ιούνιος 09, 2015, 16:43:24 μμΠαράθεση από: Giorgos στις Ιούνιος 09, 2015, 16:18:11 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)μοιάζει να είναι τεράστιο!48mm!! (without crown)
Παράθεση από: Giorgos στις Ιούνιος 09, 2015, 16:18:11 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)μοιάζει να είναι τεράστιο!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: charisps στις Ιούνιος 09, 2015, 12:54:30 μμκαλημέρα σε όλους!!! Να χαίρεστε τις ρολογάρες σας!!Αυτες οι δυο εκδοσεις του σουμο θα σε διχασουν!!! Ασε που παραμελησες το μουν και τσατιζομαι!!
καλημέρα σε όλους!!! Να χαίρεστε τις ρολογάρες σας!!
Παράθεση από: Giorgos στις Ιούνιος 09, 2015, 16:55:49 μμΠαράθεση από: charisps στις Ιούνιος 09, 2015, 16:43:24 μμΠαράθεση από: Giorgos στις Ιούνιος 09, 2015, 16:18:11 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)μοιάζει να είναι τεράστιο!48mm!! (without crown) εἰναι όντως τεράστιο!!Ὀπως και να ᾽χει, να το χαίρεσαι φιλε Γιώργο!
@ Χαρη,Θοδωρη ευχαριστω πολυ! @ Υπεροχα ρολογια και παλι σημερα παιδια,6309,Sumo,Ρολεξ,Τuna κλπ ολα -------------------------
αν ήμουν εσύ, αυτό θα ήταν από τα αγαπημένα μου!
100 τις εκατο που λεμε
screen shot pc
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.