0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θερμη καλημερα σε ολους!Back to business απο σημερα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Θερμη καλημερα σε ολους!Back to business απο σημερα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: charisps στις Ιούνιος 02, 2015, 00:24:26 πμΜπράβο Χάρη με τις φωτογραφίες σου! Νομίζω με επεισες
Παράθεση από: DimitrisA στις Ιούνιος 02, 2015, 08:27:46 πμΘερμη καλημερα σε ολους!Back to business απο σημερα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΜαγικό ρολόι αυτό το Ω...το πρώτο και τελευταίο μαγικό Ω.....!!!Καλημέρα Δημήτρη και χαρούμενη εργασία
Παράθεση από: Centaur στις Ιούνιος 02, 2015, 09:53:53 πμΠαράθεση από: charisps στις Ιούνιος 02, 2015, 00:24:26 πμΜπράβο Χάρη με τις φωτογραφίες σου! Νομίζω με επεισες αν πείστηκες από αυτή τη φωτο εισαι πολύ καλοπροαίρετος,ή πολύ αποφασισμένος να το αγοράσεις!!Είναι ίσως η χειρότερη φωτογραφία μου ever!!
Παράθεση από: charisps στις Ιούνιος 02, 2015, 11:26:48 πμΠαράθεση από: Centaur στις Ιούνιος 02, 2015, 09:53:53 πμΠαράθεση από: charisps στις Ιούνιος 02, 2015, 00:24:26 πμΜπράβο Χάρη με τις φωτογραφίες σου! Νομίζω με επεισες αν πείστηκες από αυτή τη φωτο εισαι πολύ καλοπροαίρετος,ή πολύ αποφασισμένος να το αγοράσεις!!Είναι ίσως η χειρότερη φωτογραφία μου ever!! Χάρη δες πόσο πολύ δένει το καντράν του ρολογιού με τις κόκκινες ενδείξεις, με το τσαντάκι το μαύρο και τις κόκκινες λεπτομέρειες στα φερμουάρ!Έχω μείνει μιλάμε!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.