0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα και καλό μήνα σε όλους ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)καλημερα και απο μενα...
Παράθεση από: nicolasg στις Μάιος 31, 2015, 23:51:18 μμΠαράθεση από: bost στις Μάιος 31, 2015, 13:04:50 μμΚαλημέρα και χαρούμενη Κυριακή παιδιά. ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πανέμορφο!!!πολύ όμορφο ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: bost στις Μάιος 31, 2015, 13:04:50 μμΚαλημέρα και χαρούμενη Κυριακή παιδιά. ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πανέμορφο!!!
Καλημέρα και χαρούμενη Κυριακή παιδιά. ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πας καλά ρε; Ποιος έκανε μπάνιο; Το μικρό πέταξα μέσα, εγώ μέχρι το γόνατο. Αν δεν πάει 0.19€ το καρπούζι δεν κολυμπάω...
Παράθεση από: Vagelis στις Ιούνιος 01, 2015, 13:40:43 μμΠας καλά ρε; Ποιος έκανε μπάνιο; Το μικρό πέταξα μέσα, εγώ μέχρι το γόνατο. Αν δεν πάει 0.19€ το καρπούζι δεν κολυμπάω... Κι εσύ τι έκανες ρε Βάγγο? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: theodoxos στις Ιούνιος 01, 2015, 11:56:11 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)καλημερα και απο μενα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Της Seiko το κανατε παλι σημερα!Ολα πολυ ομορφα!Φυσικα.....λειπει ο Μαρτης απο τη Σαρακοστη
Παράθεση από: bost στις Ιούνιος 01, 2015, 13:43:34 μμΠαράθεση από: theodoxos στις Ιούνιος 01, 2015, 11:56:11 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)καλημερα και απο μενα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ευχαριστω φιλε μου να το χαρεις και συ το sarb... super οτι αλλα ρολογια κι αν εχεις αυτο θα το χαρεις περισοτερο... , ειμαι σιγουρος
Μολις κλεισει ενα μηνα θα γινει το official ρολοι κηπου!
Παράθεση από: AntonisCh στις Ιούνιος 01, 2015, 11:44:18 πμΜολις κλεισει ενα μηνα θα γινει το official ρολοι κηπου!Δεν ποτίζεις τον κήπο σου;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.