0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Actorius στις Μάιος 28, 2015, 18:03:22 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Μάιος 28, 2015, 16:14:22 μμΘα τη διαβάσει ο ακότιους και θα μου πει τα βασικά σημεία ,στην επόμενη συνάντηση.Ορίστε ρε τεντυμπου! μασημένη τροφή σου δίνουμε:Παράθεση από: Vagelis στις Μάιος 28, 2015, 16:36:06 μμΕίναι ένα διαφορετικό ρολόι στα 40 χιλιοστά. Κουρδιστό. Poor man's royal oak.To πιστεύεις ότι στην αρχή δεν είχα δει ότι λέει "κουρδιστό" ? Τωρα που το παρέθεσες εσύ,το είδα!Μπράβο ακότιους γιατί τα εξηγείς ωραία!
Παράθεση από: nicolasg στις Μάιος 28, 2015, 16:14:22 μμΘα τη διαβάσει ο ακότιους και θα μου πει τα βασικά σημεία ,στην επόμενη συνάντηση.Ορίστε ρε τεντυμπου! μασημένη τροφή σου δίνουμε:Παράθεση από: Vagelis στις Μάιος 28, 2015, 16:36:06 μμΕίναι ένα διαφορετικό ρολόι στα 40 χιλιοστά. Κουρδιστό. Poor man's royal oak.
Θα τη διαβάσει ο ακότιους και θα μου πει τα βασικά σημεία ,στην επόμενη συνάντηση.
Είναι ένα διαφορετικό ρολόι στα 40 χιλιοστά. Κουρδιστό. Poor man's royal oak.
ημουν βρυξελλες σημερα και ειχαν ενα σκασμο απο swatchsistem51, τα αγαπησα για καθε μερα ωραιο και ελαφρυ με μπολικη τεχνολογια
Παράθεση από: enzo στις Μάιος 28, 2015, 21:34:22 μμημουν βρυξελλες σημερα και ειχαν ενα σκασμο απο swatchsistem51, τα αγαπησα για καθε μερα ωραιο και ελαφρυ με μπολικη τεχνολογιαΒρυξέλλες ε;Ο φίλος ο Γιάνης τί λέει;; Θα κλείσουμε καμιά συμφωνία να ηρεμήσει η αγορά να αγοράσουμε κανένα ρολόι;;;Ωραίο το System51!! Να το χαίρεσαι!!
Παράθεση από: charisps στις Μάιος 28, 2015, 22:10:37 μμΠαράθεση από: enzo στις Μάιος 28, 2015, 21:34:22 μμημουν βρυξελλες σημερα και ειχαν ενα σκασμο απο swatchsistem51, τα αγαπησα για καθε μερα ωραιο και ελαφρυ με μπολικη τεχνολογιαΒρυξέλλες ε;Ο φίλος ο Γιάνης τί λέει;; Θα κλείσουμε καμιά συμφωνία να ηρεμήσει η αγορά να αγοράσουμε κανένα ρολόι;;;Ωραίο το System51!! Να το χαίρεσαι!!System με i παρακαλω. Sistem δηλαδη.
σωστος! Invicta 8926ΟΒ με mesh strap απο ebay.ηθελα τετοιο strap http://i624.photobucket.com/albums/tt323/griffonsec/gdle2.jpg αλλά με παραπλανησε η φωτογραφια στο ebay οσον αφορα στο μεγεθος του ματιου-κρικου. Την αλλη φορα θα το πετυχω!
Παράθεση από: bost στις Μάιος 28, 2015, 10:12:12 πμΤέλειος συνδυασμός σε όλα σου. ...!!!!Καλημέρα Ευχαριστώ Sensei
Τέλειος συνδυασμός σε όλα σου. ...!!!!Καλημέρα
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Παράθεση από: charisps στις Μάιος 28, 2015, 14:26:37 μμτέλειο χρωματικό σετάρισμα....λατρεύω απλά...!!!
κάνε μου τέτοια.....ειδικά μια τέτοια δύσκολη ώρα....
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.