0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό ομολογώ δεν το έχω ξαναδεί. ...φανταστικό ρολόι σε τέλεια φωτογραφία. ...Θοδωρή να το χαίρεσαι και αυτό. ..είναι υπέροχο. ..και με πολύ όμορφο μπρασελε. ..!!!!
hosting immagini
Πανεμορφα ρολογια και φωτο απ'ολους παιδια ! Για τις επομενες ημερες το 7010 που μολις γυρισε απο σερβις
Παράθεση από: bost στις Μάιος 10, 2015, 12:59:35 μμΑυτό ομολογώ δεν το έχω ξαναδεί. ...φανταστικό ρολόι σε τέλεια φωτογραφία. ...Θοδωρή να το χαίρεσαι και αυτό. ..είναι υπέροχο. ..και με πολύ όμορφο μπρασελε. ..!!!!Ευχαριστω φιλε,νομιζω το εχω ξαναποσταρει και παλιοτερα Παράθεση από: george_ στις Μάιος 10, 2015, 13:28:18 μμhosting immaginiΤο ρολοι που ειναι?
Άψογο! δεν έρχεσαι το βράδυ για μπυριτσα να σου φέρω το δικό μου να κάνουνε παρέα;
upload immagini gratis
Καλημέρες στην παρέα. ... Από εχθές με 007.....♡(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Εγώ για σήμερα το έτερον ήμισυ του 007! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Η φωτο ειναι του μελους Alex)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.