TATAR, Wolf-, stelios029 και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gkblues στις Μάιος 08, 2015, 20:55:45 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΚλασσική αξία το lld!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Ελα μαγικες καλημέρες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gkblues στις Μάιος 09, 2015, 10:06:54 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΥπέροχη φωτογραφία. ...Καλά το ρολόι το λατρεύω και το ξέρεις. ...Τα σέβη μου Γιώργο μου. ..Ευχές για ένα υπέροχο σκ....!!!
Παράθεση από: DimitrisA στις Μάιος 04, 2015, 09:57:25 πμΠαράθεση από: kafu στις Μάιος 04, 2015, 09:24:43 πμΠρωινη προπόνηση με tawatec... Καλημερεςςς..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ωραιος! Πολυ sporty!Που βρισκεται το γηπεδο?Πάτρα είναι το γηπεδο....Ωχ! Λιγο μακρια μου πεφτει. 220 χλμ!
Παράθεση από: kafu στις Μάιος 04, 2015, 09:24:43 πμΠρωινη προπόνηση με tawatec... Καλημερεςςς..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ωραιος! Πολυ sporty!Που βρισκεται το γηπεδο?
Πρωινη προπόνηση με tawatec... Καλημερεςςς..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πρώτα εξετάσεις για γλωσσομάθεια και μετά 22 χιλιόμετρα διαδρομή για ξεχαρμάνιασμα...
μετα απο πρωινη εξορμηση,καφε,ψωνια,τωρα μοκετες χαλια πλυσιμο τι γελα ρεε(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)https://www.greekwatchforum.gr/Smileys/fighting/sFi_bat.gif[/img]print screen windows xp
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.