TATAR, mc04999 και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Σημερα ενα custom bronze Welded Lug(vintage Panerai) μου ηρθε μετα απο σχεδον ενα χρονο αναμονης.η κασα ειναι αριστη σε ποιοτητα και σχεδιασμο.Μονο το bezel θελει λιγο ακομα οξειδωση αλλα κανει καλη αντιθεση.Ειμαι σε αναζητηση δεικτων για 6497 εξ ου και η αγγελια αναζητησης(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: tetos στις Μάιος 07, 2015, 18:05:20 μμΣημερα ενα custom bronze Welded Lug(vintage Panerai) μου ηρθε μετα απο σχεδον ενα χρονο αναμονης.η κασα ειναι αριστη σε ποιοτητα και σχεδιασμο.Μονο το bezel θελει λιγο ακομα οξειδωση αλλα κανει καλη αντιθεση.Ειμαι σε αναζητηση δεικτων για 6497 εξ ου και η αγγελια αναζητησης(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ωραίο είναι!Μην σου πω να το αφήσεις και χωρίς δείκτες!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.