0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: charisps στις Μάιος 05, 2015, 21:17:13 μμΠαράθεση από: gavromitsos στις Μάιος 05, 2015, 21:12:26 μμΕξαιρετικο το deep..Και με το μαυρο λουρι, το κανει απιστευτα ωραιο..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σ᾽ευχαριστώ!Μου δίνεις ωραία πάσα να πω ότι τα λουράκια των Deep blue είναι εφάμιλλα σε αίσθηση με τα isofrane!Και το λέω γιατί είναι κάτι που δεν το περιμένεις.ποτε ηρθε το deep?καλοφορετο
Παράθεση από: gavromitsos στις Μάιος 05, 2015, 21:12:26 μμΕξαιρετικο το deep..Και με το μαυρο λουρι, το κανει απιστευτα ωραιο..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σ᾽ευχαριστώ!Μου δίνεις ωραία πάσα να πω ότι τα λουράκια των Deep blue είναι εφάμιλλα σε αίσθηση με τα isofrane!Και το λέω γιατί είναι κάτι που δεν το περιμένεις.
Εξαιρετικο το deep..Και με το μαυρο λουρι, το κανει απιστευτα ωραιο..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: charisps στις Μάιος 05, 2015, 17:58:06 μμΥπέροχο Χαρη...πολυ μου αρεσειSent from my iPhone using Tapatalk
Τελος η δουλεια για σημερα.Καλησπερα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: charisps στις Μάιος 05, 2015, 17:58:06 μμΩραίο... Μου αρέσει!
Παράθεση από: IronHawk στις Μάιος 05, 2015, 21:13:51 μμΠαράθεση από: charisps στις Μάιος 05, 2015, 17:58:06 μμΩραίο... Μου αρέσει!Ωχ....... Να πούμε καλορίζικο Βαγγέλη?
Παράθεση από: Ελλάς στις Μάιος 05, 2015, 19:06:27 μμΠαράθεση από: charisps στις Μάιος 05, 2015, 17:58:06 μμΧάρη έχεις και deep blue; Καλοφόρετο! Εμένα μ' αρέσουν καναδυό άλλα μοντέλα τους, οπότε για πες πώς τη βλέπεις σαν εταιρία! έχω να σου πω τα καλύτερα!!!Εξαιρετική ποιότητα για τα λεφτά τους.Ένα θα σου πω:Το άλλο Deep Blue που είχα, μου το ζήτησε και το αγόρασε ο ρολογάς μου!!
Παράθεση από: charisps στις Μάιος 05, 2015, 17:58:06 μμΧάρη έχεις και deep blue; Καλοφόρετο! Εμένα μ' αρέσουν καναδυό άλλα μοντέλα τους, οπότε για πες πώς τη βλέπεις σαν εταιρία!
Στο πρώτο φως της μέρας....Πολλές καλημερες(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.