σας ευχαριστώ όλους παιδιά ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
... Κωνσταντίνε το ρολόι είναι μοναδικής ομορφιάς... είναι πολύ ποιοτικό και ξεχωρίζει λόγο συνδυασμού και εναλλαγών των χρωμάτων του καντράν και των δεικτών και σημείων της ώρας ανάλογα με το φως ...
από μέγεθος είναι 42αρι αλλά φοριέται σαν 45αρι δηλ είναι μεγάλο ρολόι... επίσης έχει και μακριά απόσταση μεταξύ των lugs γύρω στα 50mm, στο δικό μου χέρι με καρπό 20mm είναι ιδανικό αλλά σε μικρούς καρπούς πιστεύω θα υπάρχει θέμα !
απο χρονομετρία είναι τρομερό, δηλ στα +2 δευτ. την ήμερα παρότι το φοράω ελάχιστα!
στα γενικά επίσης θα έλεγα οτι δεν είναι ρολόι για κάθε στιγμή και περίσταση... είναι ένα κυριλέ ρολόι και στην καλύτερη φοριέται και καζουαλ... αλλά με τίποτα σπορ παρότι έχει 150m και βιδωτή κορώνα.
δεν μου πάει να το βάλω στην παραλία η να το φοράω σε θαλάσσιες δραστηριότητες ... αν και θα μπορούσα λόγο στεγανότητας!
αυτά τα ολίγα ... 
... και για σήμερα το ίδιο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

το ότι είναι ρολογάρα το έχουμε πει πολλές φορές!! Το πόσο μου αρέσει το ξέρεις!
Φυσικά και δεν είναι για παραλία!!
Παραλία σημαίνει κολύμπι, σημαίνει αντιηλιακό, σημαίνει άμμος, σημαίνει beach volley, ρακέτες....
Δηλαδή φοράς ένα G-Shock ή ένα Citizen και καθάρισες....