KostisP και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα το SEIKO Sportura Kinetic Direct Drive!Η φωτογραφία "έτυχε" και έπιασα την κίνηση του δευτερολεπτοδείκτη!!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)By charilaos at 2011-12-04
Uploaded with ImageShack.usΦιλικά Γιώργος
Παράθεση από: georges στις Δεκέμβριος 04, 2011, 17:58:16 μμUploaded with ImageShack.usΦιλικά ΓιώργοςΩπ!Τι βλεπουμε στο dial,Georges?
τελικά ευεξία προσφέρει (εργασία κ χαρά), ενέργεια δε προσφέρει (μετά τη 13η ρίζα ελιά τα κλασα!)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Γιώργο τα ρολόγια σου είναι ένα κ ένα!!! ελπίζω μη χαλάσεις τη συλλόγη με πανέρι (troll )
Σήμερα και σχεδόν κάθε μέρα!!!!!Το JEEP των ρολογιών!!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)By charilaos at 2011-12-05
τα Audi πανε και ερχονται
Παράθεση από: SYZo στις Δεκέμβριος 06, 2011, 17:43:10 μμτα Audi πανε και ερχονται Χαχαχαχαχαχα, πολύ Audi άσε! Offtopic: Τώρα παρατήρησα την εικονίτσα που έχεις βάλει και έχω πεθάνει στο γέλιο! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...!
Το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι πωλητες δεν εχουν ιδεα να ξεχωριζουν αν το λουρι που πουλανε ειναι γνησιο ή οχι.Ειναι πολυ φθηνο για να ναι αυθεντικο,αλλα στα λεφτα που το πηρες δεν εγινε και τιποτα,θα δουμε...Γι'αυτους επειδη γραφει Seiko ειναι γνησιο..Απο τις φωτο δεν μπορω να καταλαβω και πολλα κυριως ειναι στη λεπτομερεια και την υφη.Εγω παντα αγοραζω απο Chronograph.com λουρακια.
Παράθεση από: eisenberg στις Νοέμβριος 30, 2011, 00:28:15 πμΤο θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι πωλητες δεν εχουν ιδεα να ξεχωριζουν αν το λουρι που πουλανε ειναι γνησιο ή οχι.Ειναι πολυ φθηνο για να ναι αυθεντικο,αλλα στα λεφτα που το πηρες δεν εγινε και τιποτα,θα δουμε...Γι'αυτους επειδη γραφει Seiko ειναι γνησιο..Απο τις φωτο δεν μπορω να καταλαβω και πολλα κυριως ειναι στη λεπτομερεια και την υφη.Εγω παντα αγοραζω απο Chronograph.com λουρακια.Eis και Mario, εφτασε το flat vented και ειναι original!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.